Sunday, 2 October 2011

cInta hati Kami

gambar inilh pengubat rindu mama & abah pd Zaraa. Gambar ni mama curi2 ambil kt SCN (Special Care Nursery) pada hari ke2 Zaraa lahir. Zaraa tpaksa bnafas dgn bantuan mesin & ventilator.


Kisah Hati

hatiku Hatimu
Menjadi satu Cinta
Kurasa hadirmu Menyempurnakn aku
Tapi cinta bukan milik kita
semua harus berakhir

Cinta kau & aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini
didunia ini
Mungkin kita bersama
nanti di atas sana
biarku setia menjaga cintamu
selamanya...

Al Fatihah buatmu syg.......
mama syg & rindu Zaraa

8 comments:

  1. as salam,

    salam perkenalan dan salam takziah yer~*maaf terkedu xthu nk taip apa lg sb fhm perasaan awk skrg nie*..

    ReplyDelete
  2. as salam...

    TQ sbb sudi bc blog sy. Blog ni dwujudkn pn sbb nilh tempat sy mluahkn hati & perasaan slps arwah pergi. Slm pkenalan. Smg jalinan ukhwah kita xthenti smp dsini. InsAllah

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...
    Tabah yer... Insya Allah ada hikmahnya...

    ReplyDelete
  4. Waalaikumsalam Warahmaturlah...

    Terima kasih Adliatun. Insya Allah. Yang pasti walau apapun dugaan mendatang hidup mesti diteruskan dgn sabar, taqwa & iman.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...
    Sabar yer...Kite sebenarnya dalam DAKAPAN ALLAH dlm menghadapi UJIAN ini...REDHALA...AL-FATIHAH

    ReplyDelete
  6. salam, bila tebaca bait-bait lagu aliah ni, saya akan teringat puteri saya (juga bersama-sama arwah zaraa diSANA).Ntahla..kebetulan agaknya bait-bait lagu tu berkaitan dengan 'kehilangan' kan.

    Doa yang tak putus buat mereka.Insyaallah...ada himahnya.Setiap ujian yg Allah turunkan utk hambaNYA adalah petanda bahawa DIA sayangkan kita

    ReplyDelete
  7. MamaZaraa : maaf bertanya, apa sebenar berlaku kat baby zaraa? Kalau rasa feel ok nak jawab,jawablah,kalau feel tak ready lagi, x perlu jawab, min faham...Take care dear...

    ReplyDelete
  8. mamazaraa, bidadari kita tentu dok kenalmengenali kat sana..boleh tahu kenapa zara pergi..

    ReplyDelete