Friday, 30 September 2011

rindu ...


mama belikn rompers ni ms zaraa msh 5 bln dlm perut mama. igt lg mse nk nk rompers ni, tgh break kat office, on FB mulanya mata melilau2 tgk & bca status member2. Lastly mata mama 'tsangkut' kt gambar rompers ni. dlm ati kata....Ya Allah comelnya. Ngam plak ngan abah yg mmg die hard fand MU. Mama trs click2 n order je. Baju smp 2-3 kmdn, mama cpt2 tunjuk kt abah... Indahnya saat itu... W'pn mse tu mama xsure lg jantina ,p hati btl2 tsangkut kt rompers ni. Tunjuk kt abah bkali2..n upload kt FB sbb nk tunjuk kt Pak Long, Pak Lang & Pak Tam yg msg2 minat Liverpool & Chelsea.
Mama rindukn anak mama Zaraa. Wpn Zaraa xsmpt pkai baju ni....tp kali rindu, mama amik baju ni & cium . Trasa cm mama cium zaraa mse zaraa msh kt wad. Arini gak mama curi2 lg tgk gambar zaraa. Puas mama thn airmata dr mengalir, tp mkin lju jdinya. Sedaya upaya utk tenang p akur bahawa jiwa raga mama lom kuat lg rupanya... Ya Allah, Engkau berilh aku kekuatan, Engkau tingkatknlh kesabaran d hatiku...sesungguhnya aku msh lemah, Engkau bimbinglah aku ke jln yg Engkau redhai..Aminnn.. 


Ada ketikanya insan yg kita sayang, membuatkan kita dalam keadaan terujiAda ketikanya insan yg kita sayang, membuatkan kita terkeliruAda ketikanya insan yg kita sayang, selalu membuatkan kita terlukaAda ketikanya insan yg kita sayang, membuatkan kita terkilanAda ketikanya insan yg kita sayang, membuat rasa sabar kita kian menipisAda ketikanya insan yg kita sayang, mengguris hati kita hingga menitis airmataNamun kita ttp menyayanginya krn dia sentiasa bertakhta di hati kita..


Al Fatihah....
  


Mama rindu Zaraa...

1 comment:

  1. Alahai mamazaraa...Sayu hati min baca entri ni..Terasa jugak saat ke excited tu..Erm,kat laman web apa ye beli baju tu? Suami min minat arsenal, baru2 ni tengok anak junior sekolah kitorang pakai baju arsenal rasa comel sangat,tapi dia dok kat oversea,so memang senang dapat la baju camtu..

    ReplyDelete